Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

A marcat o generație întreagă cu rolul din Familia Bundy. Cum arată acum Katey Sagal, actrița care a interpretat-o pe Peggy

Katey Sagal a marcat o generație întreagă cu rolul său din ''Familia Bundy'' în 1987. Actrița care a interpretat-o pe Peggy Bundy arată total diferit acum.

Katey Sagal a marcat o generație întreagă cu rolul din Familia Bundy

profimediaimages.ro

Katey Sagal a cucerit o lume întreagă atunci când și-a făcut apariția în celebrul serial de comedie ''Familia Bundy'', unde a intrat în rolul personajului Peggy.

Cum arată acum Katey Sagal, actrița care a interpretat-o pe Peggy în Familia Bundy

În Familia Bundy, Katey Sagal a intrat în pielea personajului Peggy Bundy, soția lui Al Bundy. Peggy este femeia leneșă, care nu petrece prea mult timp în bucătărie. Peggy dă ordine de pe canapeaua din sufragerie, în timp ce mănâncă bomboane toată ziua, intrând adeseori în conflicte cu soțul ei.

Fanii și-o amintesc pe actriță cu părul roșcat și voluminos, purtând ținute colorate și excentrice. Bretonul imens este detaliul pe care cei mai mulți dintre iubitorii acestui film îl au prima oară în minte atunci când se gândesc la Katey Sagal.

Rolul actriței a fost unul de mare succes, de vreme ce s-a ales cu mai puțin de patru nominalizări la Premiile Globul de Aur, conform ew.com.

Dacă atunci avea 33 de ani, iată că vedeta de la Hollywood a ajuns la anii bătrâneții. Însă un lucru este cert, Katey Sagal nu dă semne de îmbătrânire și se laudă cu un chip aproape lipsit de riduri. Totodată, ea nu a renunțat la bretonul care a consacrat-o.

De asemenea, la cei 67 de ani ai săi, starleta are o talie impecabilă și poate purta cu lejeritate ținute sexy. Vârsta nu o împiedică pe starletă să pună preț pe aspectul său și să fie o veritabilă divă.

Pe lângă întruchiparea personajului Peggy, Katey Sagal este cunoscută și pentru rolul din serialul mai recent ''Sons of Anarchy'', unde a interpretat-o pe Gemma Teller Morrow, mama personajului principal, Jax Teller. Și a făcut-o atât de bine, încât a fost premiată cu Globul de Aur la categoria cea mai bună actriță într-o dramă.

Ea a mai apărut în filmele Pitch Perfect 2, Bleed for This și în ultima adaptare a filmului Dirty Dancing în 2017.

Cât despre viața sa amoroasă, Katey Sagal este căsătorită din 2004 cu producătorul de film Kurt Sutter, conform thethings.com. Cei doi au împreună o fată, pe Esme Louise Sutter, în vârstă de 14 ani.

Citește și: Christina Applegate, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul. Actrița din “Familia Bundy” a vorbit deschis despre boală

Recomandari