A MURIT ANDREI GHEORGHE. Cine este CU ADEVĂRAT omul care l-a găsit pe Andrei Gheorghe fără viață!

A MURIT ANDREI GHEORGHE. Vestea morții lui Andrei Gheorghe a apărut luni seară, în jurul orei 22.00, însă potrivit informațiilor oferite de către polițiștii și medicii sosiți la fața locului, decesul ar fi survenit cu mai multe ore mai devreme, iar trupul neînsuflețit al bărbatului nu a fost găsit de vreun membru al familiei, așa cum se poate crede, ci de un îngrijitor al locuinței în care domicilia fostul om de radio.

A MURIT ANDREI GHEORGHE. "În jurul orelor 10 şi un sfert am fost sesizati prin apel că este o persoană decedată. S-a tabilit că este vorba despre Andrei Gheorghe. Nu ştim cauzele decesului. Urmează să ajungă şi un medic legist. Un îngrijitor care ar fi lucrat acolo a sunat la 112. Noi luăm în considerare orice variantă şi considerăm momentan moarte suspectă. Urmează să stabilească medicul legist cauzele morţii şi în funcţie de asta o să revenim şi noi cu detalii", a spus Dragoş Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri