Tragedie în lumea muzicii. A murit în urma unui infarct: „Astăzi s-a stins unul dintre cei care a inspirat generații întregi de muzicieni”

 
+2 click pentru
galerie

Muzica mondială este în doliu. Azi noapte, presa de pe întreg mapamondul a anunțat trecerea în neființă a unuia dintre cei mai influenți artiști ai tuturor timpului, despre care colegii săi de breaslă au spus că a influențat generații întregi de muzicieni.

Pete Shelley, întemeietorul formației  Buzzcocks a murit noaptea trecută în capitala Estoniei, Tallin. Artistul se mutase de șase ani în fosta republică sovietică alături de soția sa, Greta, o estoniancă născută în Canada.

Veste ȘOC primită în urmă cu puțin timp. A MURIT. Unul dintre MARII ACTORI a decedat!

Pete Shelley avea 63 de ani, iar medicii au spus că a murit din pricina unui „infarct ciudat”. Intervenția medicilor a fost inutilă, iar presa de la Tallin a anunțat decesul marelui compozitor și cântăreț.

Dramă în lumea actorilor. Boala l-a învins! A murit la 78 de ani: „Cu regret vă anunță că s-a stins prietenul meu”

Despre regretatul muzician, cei care l-au cunoscut spun că a influențat într-un mod puternică muzica rock și punk-rock. Chitaristul a înființat, în anul 1976, trupa Buzzcocks împreună cu bunul său prieten, Howard Devoto. Piesele trupei au fost considerate de critici drept capodopere ale stilului punk, iar longevitatea britanicilor confirmă faptul că pot fi așezați în galeria marilor nume ale muzicii internaționale. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI