Antena Căutare

A murit Regina Elisabeta a II-a. Mesajul Regelui Charles al III-a la decesul mamei sale

Regina Elisabeta aII-a s-a stins din viață la 96 de ani. Trecerea în neființă a Suveranei Marii Britanii a provocat multă durere. Foarte afectat de decesul ei este și Prințul Charles, cel care va fi încoronat Rege în următoarele 24 de ore.

Regina Elisabeta aII-a s-a stins din viață la 96 de ani. Trecerea în neființă a Suveranei Marii Britanii a provocat multă durere. Foarte afectat de decesul ei este și Prințul Charles, cel care va fi încoronat Rege în următoarele 24 de ore.

Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a murit la Castelul Balmoral pe data de 8 septembrie 2022. Suverana Marii Britanii avea 96 de ani și din octombrie 2021 a început să aibă probleme grave de sănătate. Moartea Prințului Philip, bărbatul pe care l-a iubit enorm, a slăbit-o pe Majestatea Sa.

Astfel, după ce a fost internată în secret în luna octombrie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se odihnească la scurt timp după ce a fost infectată cu coronavirus. Boala COVID-19 a slăbit și mai tare trupul deja în suferință al mamei Regelui Charles al III-a.

Din cauză că nu putea să participe la toate angajamentele regale, fiul său i-a ținut locul în mai multe rânduri.

Iată că a venit timpul ca Prințul Charles să fie încoronat Regele Charles al III-a, după un moment de profundă suferință provocat de moartea mamei sale. În doar un an și câteva luni, acesta și-a pierdut ambii părinți. Iată ce a transmis la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta, cea pe care o înlocuiește pe tronul Angliei.

Citește și: Cum arată Castelul Balmoral, unde Regina Elisabeta a II-a e ținută sub supraveghere medicală. Imagini din reședință

Mesajul Regelui Charles al III-a la decesul Reginei Elisabeta a II-a. Ce a transmis

La scurt timp după decesul Reginei Elisabeta a II-a, noul Rege al Marii Britanii, Charles al III-a a transmis un mesaj emoționant. Acesta se declară îndurerat de moartea mamei sale.

„Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristețe pentru mine și toți membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în neființă a unui Suveran prețuit și a unei Mame mult iubite. Știu că pierderea ei va fi profund simțită prin țară, Tărâmuri și Commonwealth și de către nenumărații oameni din jurul lumii. În timpul acestei perioade de doliu și schimbare, familia mea și eu vom fi mângâiați și susținuți de cunoașterea respectelui și a afecțiunii profunde în care Regina a fost atât de mult prețuită”, a declarat Regele Charles.

A murit Regina Elisabeta a II-a. S-a stins la 96 de ani, înconjurată de familie... Principesa Margareta, mesaj îndurerat după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Reacția lui Klaus Iohannis la aflarea vești...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x