A MURIT STELA POPESCU! Ce se întâmplă acum cu trupul neînsuflețit al marii noastre actrițe!

A MURIT STELA POPESCU. Stela Popescu, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa. Fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actriţa era decedată.

A MURIT STELA POPESCU. Stela Popescu, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa. Fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actriţa era decedată.

A MURIT STELA POPESCU. Primele informaţii arată că fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, după ce a găsit-o pe actriţă căzută în holul casei.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

A MURIT STELA POPESCU. Chiar în aceste momente trupul neînsuflețit al Stelei Popescu a fost scos din curtea casei în care locuia și transportat la IML.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri