A uitat-o mult prea repede! Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai cântăreței a preferat o petrecere în loc să vină la înmormântare!

 

Au cântat o viață împreună, dar atunci când toată lumea se aștepta să-l vadă la căpătâiul cântăreței, el, prietenul Ilenei, nu a fost prezent.

Toți cei din anturajul regretatei Ileana Ciuculete au ridicat din umeri atunci când au fost întrebați unde este Nelu Ploieșteanu, omul de numele căruia se leagă multe dintre momentele importante ale carierei artistei. Din păcate, maestrul Ploieșteanu nu a putut fi prezent la evenimentul nefericit din viața familiei Ilenei Ciuculete, acesta alegând să onoreze câteva dintre înțelegerile pe care le avea cu diverși clienți: „Sunt plecat din Bucureşti. Am avut două cântări, aici, în Galaţi. Sunt foarte prins, zilele acestea! Acum merg la un studio de înregistrări, fac o piesă, cu cineva de aici. O să îl sun pe Cornel să-i transmit toate gândurile bune. O să-i explic că îmi pare nespus de rău pentru cele întâmplate şi mai ales pentru că nu am putut să ajung la înmormântare”, a mai spus Nelu Ploieșteanu, potrivit spynews.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe