Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Alexandra Velniciuc, părăsită de mamă la doi ani. „Alergam după femei blonde pe stradă și le strigam mama”

A crescut fără mamă de la 2 ani şi a învăţat să trăiască fără ea. Actriţa Alexandra Velniciuc şi-a trăit viaţa doar lângă tatăl ei, omul care a renunţat la tot pentru fericirea fiicei sale.

Alexandra Velniciuc, povestea din spatele succesului

https://www.facebook.com/alexandra.velniciuc.71

Tatăl ei nu e singurul bărbat care o face fericită. Şi iubitul său, regizorul Şerban Puiu îi înseninează fiecare zi din viaţă.

Fiind părăsită de mama la doar doi ani și fiind crescută . doar de tata, Alexandra Velniciuc își amintește de perioada în care mergea pe stradă și striga după toate femeile blonde „mama”.

Eu am avut mai multe mame, am fost privilegiată!

Actrița s-a dedicat scenei tot timpul și ne-a povestit cum din cauza unei răceli crunte a leșinat în timp ce s-a aplecat pentru aplauze. Episodul este amintit astăzi cu amuzament.

Alexandra Velniciuc își amintește cu dor de bunica ei care a învățat-o că bărbatul nu trebuie să-i vadă niciodată problemele și că mereu trebuie să fie aranjată în casă.

Vezi întreaga poveste în materialul video.

Citește și: Alexandra Velniciuc a explicat de ce nu vrea să se căsătorească și motivul pentru care încă nu a făcut un copil. „Ar fi fost o notă de răzbunare să…”

Recomandari