Antena Căutare

Acces Direct. Imagini EXCLUSIVE de la botezul fiului Andreei Mantea! Ce s-a întâmplat în biserica unde David a fost creștinat: "Am plâns!"

Abia acum se simte o femeie cu adevărat împlinită! Andreea Mantea şi-a creştinat băieţelul, pe David Andrei! Şi a fost cu siguranţă cea mai emoţionantă zi din viaţa ei.

Abia acum se simte o femeie cu adevărat împlinită! Andreea Mantea şi-a creştinat băieţelul, pe David Andrei! Şi a fost cu siguranţă cea mai emoţionantă zi din viaţa ei.

Iar pentru că Andreea e foarte credincioasă, momentul în care bebeluşul de 7 săptămâni a fost băgat în cristelniţă, chiar de duhovnicul vedetei, a fost unul extrem de important pentru ea. A plâns. De fericire.

Imagini unice, în exclusivitate, de la biserică

A fost cea mai importantă zi. Cea mai frumoasă. Cea mai emoţionantă. A fost ziua în care Andreea Mantea şi-a botezat fiul. O zi pe care a aşteptat-o de multă vreme şi pe care a pregătit-o din timp, pentru ca totul să fie ca la carte.

Andreea, alături de fiul ei, David

Însă înainte de a face din fiul său un creştin, Andreea ne-a povestit cum s-a schimbat viaţa ei de când a venit pe lume minunăţia ei de băiat, David Andrei. Emoţionată peste măsură şi nedormită, după cum chiar ea a spus, frumoasa bruneta a aşteptat cu sufletul la gura. ziua cea mare.

"Astept sa treaca cu bine acest moment ca apoi sa fiu linistită"

"Astept sa treaca cu bine acest moment ca apoi sa fiu linistita pentru ca imi sta asa ca o piatra pe inima, sa il crestinez", a mărturisit bruneta la "Acces Direct"

Andreea Mantea a povestit, la "Acces Direct", totul despre viața alături de fiul său: "Am fost plecată la o filmare și am stat numai pe telefon"

Extrem de zâmbitoare, aşa a coborât Andreea Mantea din maşină. Pe chipul său nici urmă de oboseală. Era o zi specială, fiul ei, David urma să fie creştinat şi nimic nu putea să-i ştirbească această fericire. Îmbrăcată cu o rochie superbă, vaporoasă, de culoare roşie, frumoasa mămică s-a grăbit să ajungă în curtea lăcaşului sfânt.

Andreea Mantea cu bebelușul în brațe, în ziua botezului

David a avut o ţinută extrem de frumoasă pentru cea mai importantă zi din viaţa lui. Un costumaş alb, asortat cu o pereche de bretele aurii şi un papion de aceeaşi culoare. Ce mai, David era parcă scos din reviste atunci când naşa a terminat să-l îmbrace. Iar papuceii, de culoare crem, au completat perfect ţinuta.

Andreea Mantea a plâns de fericire atunci când și-a văzut fiul în cristelniță

După ce David a fost băgat în cristelniţa, şi îmbrăcat de naşa lui, prichindelul a fost dus în faţa altarului unde a fost împărtăşit de preot. Nu a durat mult şi micuţul a început din nou să plângă, simţea deja probabil lipsa mamei. Andreea nu a stat pe gânduri si şi-a luat fiul în braţe.

Mulţumită de slujbă şi din cale afară de bucuroasă că l-a botezat pe David, Andreea a iesit şi pe uşa bisericii cu zâmbetul pe buze şi cu fiul ei în braţe. În viaţa ei nu credea că va fi atât de fericită!

Liderul trupei VUNK, Cornel Ilie, scrie o poveste despre un băiețel pe nume UNU: "El scoate la lumină sufletul fiec... Andreea Mantea a povestit, la "Acces Direct", totul despre viața alături de fiul său: "Am fost plecată la...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x