Actorul Shia LaBeouf, confundat cu... Albert Einstein! "Îţi vor arunca toată casa în aer"

Actorul Shia LaBeouf a obţinut un ordin de restricţie pe numele unei admiratoare nebune. Aceasta e sigură că starul american este Albert Einstein.

Actorul Shia LaBeouf

hepta.ro

Actorul Shia LaBeouf a obţinut un ordin de restricţie pe numele unei admiratoare nebune. Aceasta e sigură că starul american este Albert Einstein.

În luna august, LaBeouf a surprins-o pe Graciela Nahle în timp ce mânca pepene pe aleea din faţa vilei sale. A rugat-o să plece, dar ea a început să strige: "Îţi voi arunca în aer toată casa! Voi arunca în aer toată lumea! Tu eşti Albert Einstein şi fiecare dintre noi doi aparţine celuilalt".

Admiratoarea l-a mai vizitat o dată pe starul american, de acea dată venind însoţită de un bebeluş şi spunând că ea şi LaBeouf au fost cei mai buni prieteni într-o viaţă anterioară.

Poliţiştii spun că femeia a pătruns ilegal de trei ori pe proprietatea vedetei, iar acesta a început să se teamă pentru siguranţa sa. Graciela Nahle a fost arestată şi condamnată la 45 de zile de închisoare, dar a fost eliberată după doar patru zile.

Justiţia americană i-a ordonat să nu se apropie la o distanţă mai mică de 100 de iarzi (91,4 metri) de actorul american.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri