Actorul Zac Efron a fost spitalizat după ce s-a îmbolnăvit la filmări în Papua Noua Guinee

Actorul american Zac Efron a fost spitalizat după ce s-a îmbolnăvit în timpul filmărilor pentru o emisiune de televiziune în Papua Noua Guinee.

El şi-a asigurat fanii că se simte mai bine. "Sunt foarte recunoscător tuturor celor care şi-au făcut griji pentru mine", a scris actorul pe Instagram.

"M-am îmbolnăvit într-adevăr în Papua Noua Guinee, dar m-am recuperat rapid şi am încheiat trei săptămâni minunate în P.N.G. Sunt acasă, alături de familie şi prieteni".

Zac Efron a fost transportat cu avionul până la Brisbane din cauza unei infecţii bacteriene. În stare critică, el a fost preluat de o echipă de profesionişti în timpul zborului, înainte de a sosi la spitalul St Andrews War Memorial din Spring Hill, "stabil", potrivit Daily Mail.

După mai multe zile de tratament, i-a fost permis să se întoarcă în Statele Unite pentru Crăciun.

Actorul din saga "Highschool Musical" participa în Papua Noua Guinee la filmări pentru serialul de aventuri "Killing Zac Efron" care trebuia să dureze 21 de zile "în jungla unei insule îndepărtate şi periculoase", având un echipament de bază şi cu un ghid.

Sursa : news.ro

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri