Căutare Live

Actriţa americană Anne Hathaway a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actriţa americană Anne Hathaway, cunoscută din filme precum "Les Misérables" şi "Diavolul se îmbracă de la Prada", a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, în plină campanie de promovare a noului ei film "The Hustle", potrivit AFP.

anne hathaway,walk of fame

Actriţa americană Anne Hathaway, cunoscută din filme precum "Les Misérables" şi "Diavolul se îmbracă de la Prada", a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, în plină campanie de promovare a noului ei film "The Hustle", potrivit AFP.

"Sunt cu adevărat foarte emoţionată", a spus vedeta, premiată cu Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin în 2013 pentru "Les Misérables", mulţumind "fanilor care sunt aici şi care îmi acordă puţin din timpul lor şi persoanelor care au fost alături de mine de-a lungul deceniilor".

Steaua lui Anne Hathaway, în vârstă de 36 de ani, se află chiar la intrarea în Chinese Theatre, un loc legendar al Hollywoodului, foarte vizitat de turişti. Este, de asemenea, situată ''alături de cea a artistei Hattie McDaniel'', prima actriţă de culoare care a primit un Oscar pentru rolul unei sclave în filmul "Pe aripile vântului" din 1940, a declarat entuziasmată Anne Hathaway.

Pe Hollywood Boulevard, Anne Hathaway a fost însoţită de părinţii ei, soţul, actorul american Adam Shulman, precum şi de actriţa australiană Rebel Wilson, cu care este colegă în "The Hustle".

Filmul, care va fi lansat vineri în sălile de cinema din SUA, povesteşte istoria a două escroace care îşi unesc forţele pentru a se răzbuna pe bărbaţii care le-au rănit.

Sursa: News.ro

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară! Prima fotografie cu bebelușul - Foto... Informație înfiorătoare despre Răzvan Ciobanu: „A pus mâna la nas și a început să sufle. Mi-am dat seama imediat”...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x