Doliu în lumea filmului! Actrița Peggy Lipton din ”Twin Peaks” a murit, după cinci ani de luptă cu o formă de cancer

 
+2 click pentru
galerie

Peggy Lipton, actriţă şi cântăreaţă cunoscută pentru rolurile din "The Mod Squad" şi "Twin Peaks", mama Rashidei Jones, a murit de cancer la vârsta de 72 de ani, potrivit Variety.

Actorul Brent Briscoe, din "Twin Peaks", a murit, la 56 de ani

Fiicele sale Rashida şi Kidada Jones au anunţat moartea în Los Angeles Times. Actriţa fusese diagnosticată cu cancer la colon în 2004. 

Lipton a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizată de patru ori la premiile Emmy pentru rolul ei din "The Mod Squad", în care a apărut din 1968 până în 1973, potrivit News

Timpul nu-i iartă nici pe actorii din „Twin Peaks”. Cum arată vedetele celui mai „ciudat” serial după un sfert de veac de la lansare!

După o lungă pauză în care şi-a crescut fetele, s-a întors pe platourile de filmare la "Twin Peaks", celebrul serial regizat de David Lynch în care a jucat rolul Norma Jennings, patroana Double R Diner. A reluat rolul în al treilea sezon al serialului din 2017. 

Twin Peaks, 22 de ani mai tarziu: Cum arata astazi Dale Cooper si restul distributiei

În "Angie Tribeca", a jucat rolul Peggy Tribeca, mama Rashidei Jones. Recent, a apărut în "Claws" şi "A Dog’s Purpose" şi a avut roluri în "The Postman" a lui Kevin Costner, şi în "Popular", "Alias" şi "Crash". facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI