Antena Căutare

Actrița Shannen Doherty din ''Beverly Hills 90210'' trece prin momente cumplite. Tumoarea de care suferă s-a extins

Actrița Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210 a declarat recent că tumoarea de cancer la sân de care suferă s-a extins, scrie UPI.com.

Actrița Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210 a declarat recent că tumoarea de cancer la sân de care suferă s-a extins, scrie UPI.com.

''Am avut cancer la sân care s-a extins la ganglionii limfatici și în timpul unei intervenții chirurgicale la care am fost supusă am descoperit că unele celule canceroase s-ar fi extins chiar dincolo de ganglionii limfatici'', a spus actrița luni la emisiunea Entertainment Tonight. ''Din acest motiv, fac chimioterapie și apoi după aceasta voi face terapie cu radiații'', a mai spus actrița, citată de agerpres.ro.

''Necunoscutul este întotdeauna partea cea mai înspăimântătoare'', a mai spus Shannen Doherty, adăugând: Va funcționa chimioterapia? Va funcționa terapia cu radiații? Voi fi nevoită să mai trec încă odată prin această situație sau voi avea o a doua formă de cancer? Orice altceva poate fi controlat. Durerea este controlabilă, să trăiești fără un sân este suportabil și acest lucru, însă îngrijorarea privind viitorul tău și cum viitorul tău va afecta oamenii pe care-i iubești.

Actrița în vârstă de 45 de ani a anunțat că urmează un tratament pentru cancer în luna august a anului trecut. "Continui să mănânc corect, să fac exerciții și să rămân optimistă în ce privește viața mea", spunea Doherty anul trecut la momentul începerii tratamentului. ''Mulțumesc familiei, prietenilor și doctorilor pentru sprijin și, desigur, fanilor mei care au fost alături de mine'', a mai spus actrița.

Shannen Doherty a fost în atenția presei în luna iulie când a anunțat peInstagram că s-a ras pe cap.

Ronaldinho a uitat de fotbal și se apucă de altceva! Ce crezi că pune la cale cu David Guetta?... Comediantul Jimmy Fallon va fi gazda viitoarei ediţii a Globurilor de Aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x