ACUZAȚII extrem de GRAVE la adresa lui Brad Pitt! Imaginea actorului ar putea fi distrusă pentru totdeauna!

 
+3 click pentru
galerie

Brad Pitt este acuzat de localnici din New Orleans că el și organizația lui caritabilă Make It Right au dispărut din orașul New Orleans din statul american Louisiana, abandonându-și misiunea de a reconstrui casele distruse în urmă cu 13 ani de uraganul Katrina.

Cartierul Lower Ninth Ward din New Orleans, unde predomină familii de culoare cu venituri foarte mici, a fost decimat de inundații, cele mai multe case fiind luate de ape ori ruinate.

La acea vreme, unul dintre primii care au venit în ajutorul localnicilor a fost Brad Pitt, care, alături de soția lui de la acea vreme, Angelina Jolie, deținea o casă în New Orleans. Actorul a înființat organizația caritabilă Make it Right pentru a ajuta la reconstruirea zonei.

Atunci, Pitt a fost lăudat pentru implicarea sa.

Însă, potrivit unor localnici intervievați de Daily Mail, Brad Pitt nu a mai fost văzut în cartierul Lower Ninth Ward de mulți ani, iar ultima casă „Make It Right” a fost construită în 2016.

Astfel, actorul și-a încălcat promisiunea de a construi 150 de locuințe noi – așa cum a anunțat, de altfel, și pe site-ul neactualizat al organizației. Au fost construite doar 100 de case.

În plus, multe dintre acele case se distrug din ce în ce mai mult – acoperișurile „se scufundă”, lemnele din care sunt construite putrezesc, iar pereții se prăbușesc.

Localnicii au povestit că obișnuiau să îl vadă pe Pitt plimbându-se prin New Orleans, sediul organizației obișnuind să se afle în centrul caritierului Lower Ninth. În ultima vreme, însă, actorul a dispărut din peisaj.  

Unii localnici și-au abandonat casele „Make It Right” pe care le-au cumpărat la prețuri convenabile, deoarece acum nu își permit să le repare.



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe