Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Adele, omagiu emoționant la ultimul său concert! Publicul a cântat împreună cu artista o melodie în memoria victimelor de la Bruxelles

Numeroase celebrități au adus un omagiu victimelor atentatelor de marți de la Bruxelles în timpul concertelor sau prin mesaje pe rețelele de socializare.

www.usatoday.com

Numeroase celebrități au adus un omagiu victimelor atentatelor de marți de la Bruxelles în timpul concertelor sau prin mesaje pe rețelele de socializare.

Foarte mișcată de tragicul bilanț al atentatelor de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și de la metroul din capitala Belgiei, cântăreața belgiană Lara Fabian și-a început concertul de marți seara de la Marsilia explicând că dorește să facă ceva "un pic diferit, pentru a nu începe ca în celelalte seri", informază huffingtonpost.fr.

"Am ales cuvintele marelui Jacques", a continuat ea referindu-se la cantautorul Jacques Brel născut în 1929 tot în Belgia (decedat în 1978). Lara Fabian a reluat marți seară cântecul "Voir un ami pleurer" de Jacques Brel și nu și-a putut stăpâni lacrimile pe parcursul interpretării piesei.

Născută în 1970 la Etterbeek în Belgia, Lara Fabian a obținut cetățenia canadiană la vârsta de 26 de ani.

La rândul său, cântăreața britanică Adele a omagiat victimele atentatelor în concertul său susținut pe 'O2 Arena' din Londra. Interpreta a îndemnat publicul să cânte împreună cu ea una dintre piesele sale. "Aceasta este 'Make You Feel My Love' și în această seară este pentru Bruxelles", a spus ea fanilor săi, care au iluminat cu telefoanele mobile locul desfășurării spectacolului, relatează bbc.co.uk

"Nu cred că am fost vreodată atât de emoționată în viața mea, la unul dintre spectacolele mele", a spus artista după ce a terminat de cântat piesa, care face parte din albumul ei de debut ''19''.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați făcut asta... cred că ne-au auzit", a adăugat ea, referindu-se la victimele atentatelor.

Și alte celebrități au adus omagii celor care au căzut victime atentatelor teroriste din capitala belgiană, prin mesaje postate pe rețelele de socializare. Printre acestea cântăreața și actrița americană Miley Cyrus, actrița americană Reese Witherspoon, antreprenoarea americană Khloe Kardashian, cântăreața din Barbados Rihanna, modelul american Kendall Jenner, modelul britanic Naomi Campbell, cântăreața australiană Iggy Azalea și alții.

Recomandari