Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Adele șochează pe toată lumea, într-un interviu: ”Nu mă epilez aproape niciodată. Iar pentru bărbații care se arată oripilați, am un singur răspuns”

Deși s-a retras pentru o perioadă de pe scenă, Adele continuă să fie una dintre cele mai iubite artiste din toată lumea. Recent, cântăreața a pozat pentru revista Vanity Fair, unde a acordat și un interviu.

Deși s-a retras pentru o perioadă de pe scenă, Adele continuă să fie una dintre cele mai iubite artiste din toată lumea. Recent, cântăreața a pozat pentru revista Vanity Fair, unde a acordat și un interviu.

Printre declarațiile despre viața personală, familie și carieră, vedeta a avut un moment de sinceritate considerat oripilant pentru fanii săi.

Adele a declarat că nu obișnuiește să se epileze pe picioare și, mai mult, o face extrem de rar, doar atunci când merge la concerte și poartă rochie scurtă. Întrebată dacă a fost pusă în situația de a-i fi atrasă atenția de către un bărbat, Adele a venit repede cu replica: ”Dacă spune ceva, am un singur răspuns: Epilează-te tu!”

a ce-i priveşte pe bărbați, Adele spune că are replica pregătită: oricine i-ar spune să se epileze ar primi un răspuns scurt, "epilează-te tu!". Ia-o p-asta!

Recomandari