Adelina Pestrițu, cameleon în materie de stil. Cum arată cu părul blond platinat

După un diagnostic-surpriză de Coronavirus, Adelina Pestrițu a ales să se retragă temporar din lumina reflectoarelor. O dată vindecată, ea a marcat o revenire în forță și își surprinde fanii cu tot felul de experimente în materie de look.

Adelina Pestrițu s-a vindecat după ce a fost testată pozitiv Covid 19

Profimedia

Adelina Pestrițu, unul dintre influencerii cu cei mai mulți urmăritori din România, a petrecut recent momente unice alături de familia ei. Fosta prezentatoare și soțul ei, Virgil Şteblea, împreună cu fetița lor, Zenaida, au fost în vacanță în Turcia.

Printre imaginile cu cei trei distrându-se în concediu, Adelina și-a încântat fanii și cu o serie de schimbări de look temporare.

Vedeta pare să cocheteze cu perucile și, după ce a încercat una blondă, cu păr lung, de data asta s-a transformat într-o "blondă atomică".

Atomic blonde 👱🏾‍♀️ #blonde x #brunette

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

Tunsă scurt și vopsită platinat, Adelina i-a provocat pe fanii ei să-i spună dacă o preferă așa sau brunetă. Părerile au fost, desigur, împărțite.

Adelina Pestrițu s-a vindecat după ce a fost testată pozitiv Covid 19

Adelina Pestrițu a trecut printr-un impas în urmă cu ceva timp: a avut Coronavirus. "Mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie."

O vreme, ea a stat departe de rețelele de socializare: “Regret că nu am fost atât de activă pe rețelele sociale, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. În perioada de izolare, mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care îl voi urca pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență. Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine”, le-a transmis Adelina Pestrițu fanilor de pe Instagram.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri