Adelina Pestrițu, criticată dur de admiratori! Răspunsul a fost unul pe măsură! Ce a făcut vedeta

Adelina Pestrițu a reușit să stârnească iar o adevărată controversă printre fani atuci când a postat pe pagina ei de socializare o fotografie mai mult decât sexy!

Adelina Pestrițu a reușit să stârnească iar o adevărată controversă printre fani atuci când a postat pe pagina ei de socializare o fotografie mai mult decât sexy!

Fiindcă e vară și e cald, vedetele nu ratează ocazia de a-și etala corpul bine lucrat la plajă sau la piscină, în câte un bikini ce lasă multe la vedere.

Așa a făcut și Adelina Pestrițu, mândra posesoare a unui corp extrem de sexy. Totuși, cine și-ar fi imaginat că și asta poate să fie un prilej serios de controversă?

„Ești anorexică?”, a întrebat una dintre admiratoarele Adelinei. Iar răspunsul a venit tot din partea unei admiratoare, care a apărat-o puteric pe focoasa brunetă:

„Femeia frumoasă e femeia slabă cu forme, nu aia grasă cu fundul până în genunchi și burta până la câlcâi. Atâtea comentarii pe tema asta. Un bărbat apreciază piciorul bine lucrat, abdomenul la fel și nu corpul plin de șuncă.

Voi astea care tot comentați habar nu aveți cât e de greu să ai un abdomen bine lucrat, dar dacă astea slabe vă fac pe voi grase imediat vă supărați. Ești grasă când bagi în tine fără să te oprești și la urma zici: da, eu sunt grasă că am nu știu ce boală”

Adelina Pestriţu, vacanţă de poveste în Thailanda! În costum de baie, diva a întors toate privirile!

Așadar nu e deloc treabă ușoară să fii vedetă, căci orice apariție sexy poate stârni adevărate controverse printre fani!

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri