Adelina Pestritu: “Dintr-o femeie activa am devenit o leguma”

A suferit un accident cumplit la jumatatea lunii iulie, iar de atunci problemele par sa nu se mai sfarseasca pentru Adelina Pestritu. Insa vedeta a recunoscut ca, desi presa a speculat ca la mijloc este doar o interventie chirurgicala, chestiunea este cat se poate de serioasa.

Am trecut printr-un accident si niste momente ingrozitoare. Nu imi face placere deloc sa vorbesc despre asta, am trecut prin momente de groaza, dar recuperez. Dintr-o persoana foarte activa nu imi face placere sa ajung o leguma. A fost un accident banal, pot spune, ca nu te astepti de la un accident cu rolele sa se intample una ca asta, mai ales ca am mers si cu motorul. Sunt cel putin speriata, pentru ca va trebui sa revin pe micul ecran si va trebui sa ma refac cat mai repede. In prima saptamana am facut atacuri de panica. Am avut mai multe complicatii, interventia a durat cam trei ore", a declarat vedeta.

In plus, fosta partenera de viata a lui Liviu Varciu a marturisit ca nasul ei nu va mai arata niciodata la fel. „Inca nu stiu ce forma are, inca sunt umflata, am parti vinete. Am trecut prin foarte multe stari, mi-a fost foarte greu, dar cred ca tot raul spre bine. Acum nu mai sunt bandajata, doar am fata vanata si umflata", a completat Adelina.

Sursa: vdtonline

Ultimele știri