Căutare Live

Adelina Pestrițu e de nerecunoscut! Ultima fotografie postată de vedetă i-a lăsat mască pe fani! „Dumnezeule, ce ai pățit...”

Adelina Pestrițu a trecut printr-o transformare uimitoare și parcă nimeni n-o mai recunoaște dacă se uită la pozele din trecut.

Adelina Pestrițu a trecut printr-o transformare uimitoare și parcă nimeni n-o mai recunoaște dacă se uită la pozele din trecut.

Vedeta are acum părul scurt si o greutate cu care puține femei se pot lăuda.

În plus, pasiunea pentru sport a făcut-o pe Adelina să aibă acum un corp extrem de bine lucrat, fapt ce se vede mai ales din diferitele fotografii pe care le postează.

E lesne de înțeles de ce fiecare fotografie devine imediat virală!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Adele s-a căsătorit în secret! Artista s-a dat de gol la Gala Premiilor Grammy. Nu a mai putut să dea înapoi...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri