Căutare Live

Adelina Pestritu, in tandreturi cu un barbat misterios

Adelina Pestritu si-a gasit destul de repede un inlocuitor pentru Liviu Varciu.Fosta doamna, care si-a recastigat libertatea divortand de actorul de telenovele, s-a consolat rapid dupa ceea ce multi au considerat a fi o impacare mediatica. Dupa cum scrie Cancan, Adelina s-a sarutat cu foc sambata seara, intr-un club de fite, cu un tanar misterios. Si care a vrut sa ramana asa.

La vederea paparazzilor, pretendentul la nurii brunetei si-a acoperit fata cu haina. De ce? Numai el stie. Daca nu ar fi fost vazut in club, s-ar fi putut crede ca este chiar Liviu Varciu, negociind o impacare cu repetitie.

Ramane de vazut cat va cere Adelina pentru ca misteriosul domn sa isi arate chipul in clar. Daca a fost ea in stare sa negocieze o nunta falsa cu fostul sot, doar nu este fraiera sa isi expuna gratis noul iubit!

VIDEO! Lenjerie rock'n roll la Saptamana Modei din China... Rochia din carne a lui Lady Gaga, cel mai cautat costum de Halloween...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri