Adelina Pestrițu, interviu nonconformist: „Sunt o mamă pentru ele, le iubesc maxim!”

Stim cu toţii că Adelina Pestriţu este o iubitoare de animale. Aşa că se gândeşte să mai facă o nouă achiziţie, poate la fel de îndrazneaţă. Stăpâna unor căţeluşi superbi pe care îi arată fanilor ori de câte ori are ocazia, diva nu vrea să se oprească în acest punct cu noi achiziţii blănoase.

„Sunt o mamă pentru ele, le iubesc maxim!”, a declarat vedeta.

Celebră, frumoasă, bogată, ea nu are de gând să devină mamă prea curând. Are pe cine iubi: animalele! Mulţi se întreabă din ce îşi câştigă acum banii Adelina Pestriţu, pentru că o ţine din vacanţă în vacanţă şi din petrecere în petrecere.

Adelina Pestriţu, după ce a plecat din televiziune, s-a axat pe mediul online şi câştigă foarte bine. Promovează produse şi servicii, iar lucrurile merg şnur! Ba, mai mult, e nelipsită de la evenimentele mondene!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri