Căutare Live

Adelina Pestritu nu are bani de vacanta

Fosta iubita a lui Liviu Varciu si-a consumat toate economiile pe un apartament pe care si l-a achizitionat de curand si pe care continua sa si-l amenajeze.

Dupa ce la „Showbiz report", emisiunea difuzata pe Antena 2, Ilinca Vandici a dezvaluit modul in care criza l-a obligat pe Liviu Varciu sa-si scoata casa parinteasca de la Constanta la vanzare, o alta vedeta are dificultati financiare

Este vorba de Adelina Pestriţu, chiar fosta iubita a manelistului, cea care a renuntat la planurile de vacanta din lipsa de bani. Conform ziarului Libertatea, bruneta si-a achizitionat de curand un apartament cu doua camere, pe care continua sa si-l mobileze. Operatiunea financiara a lasat-o pe Adelina fara o buna parte din economiile pe care le facuse, asa ca in perioada sezonului estival prefera sa munceasca pentru a-si amortiza investitia: „Nu-mi mai permit sa plec in vacanta. Oricum am fost in croaziera, unde am imbinat utilul cu placutul. E adevarat ca am si muncit, am filmat foarte mult pe vas, dar m-am si distrat si relaxat. Mi-a ajuns. Acum prefer sa muncesc, o sa mai am cheltuieli de facut cu casa. Inca astept sa-mi vina toata mobila pe care am comandat-o" a dezvaluit Adelina, facand referire la filmarile pentru emisiunea Vaporul Iubirii, ce va debuta pe 3 iulie la Antena 1.

foto: facebook

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Catinca Roman nu se spala pe fata cu apa de la robinet...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri