Căutare Live

Adelina Pestritu, pacalita la factura: “Au facut-o intentionat!”

Adelina Pestritu a facut o criza de nervi cand a vazut ca are de platit aproape 1000 de lei companiei de gaze. Bruneta a facut un scandal monstru si pana la urma si-a facut singura dreptate.

Adelina Pestritu se obisnuise cu facturi foarte mici la gaze, asa ca a ramas masca atunci cand a vazut ca are de plata 1024 de lei pe o singura luna. "Nu mi-a venit sa cred, mai ales ca nici nu prea statusem pe acasa in luna respectiva, fiind plecata prin ţara, pe la evenimente", a declarat bruneta, conform Cancan.

Plina de nervi, Adelina Pestritu nu a stat cu mainile in san si a rezolvat imediat problema. "Am cerut imediat recalcularea si, ce sa vezi, in cele din urma am platit numai 100 de lei. Eu sunt convinsa ca mi-au vazut numele si ca au facut intenţionat, gandindu-se probabil ca nu voi sesiza greseala", a adaugat modelul.

Foto: facebook.com

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Vezi care a fost cadoul de nunta al lui Gigi Becali pentru Gabriela Firea si Florin Pandele!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri