Căutare Live

Adelina Pestritu vrea sa uite complet de Liviu Varciu: "O sa consider ca nu exista acest baiat"

Adelina Pestritu s-a saturat sa fie intrebata mereu de Liviu Varciu si a declarat ca vrea sa uite complet de fostul ei sot.

Pe Adelina Pestritu o cheama si Ioana, asa ca bruneta si-a serbat ziua numelui in weekend. Insa nu a primit mesaje de felicitare de la nici unul dintre fostii iubiti si nici de la fostul sot. Mai mult, nici nu vrea sa mai fie intrebata in legatura cu acesta. "Nu pun pret pe lucrurile astea de ziua mea, prefer sa am persoane dragi mie langa mine atunci cand sarbatoresc, persoane din prezent, nu din trecut. Eu in 2012 nu mai vreau sa aud de Liviu si as prefera ca cei din jurul meu sa ma ajute in aceasta privinta si sa nu ma mai intrebe daca m-a sunat, daca m-a cautat, daca am mai luat legatura cu el, pentru ca nu se va intampla asta. Nimeni nu a mai luat legatura cu nimeni", a declarat fosta sotie a lui Liviu Varciu, conform Cancan.

In schimb, Adelina Pestritu ar trimite mesaje fostilor iubiti de ziua lor, insa nu si cand e vorba de fostul ei sot, de care vrea sa uite. "Daca e cazul, eu ii felicit cu mare drag, pentru ca eu nu Tin dusmanie. E frumos sa dai un mesaj de ‘La multi ani', de Craciun, de Paste, de ziua lui. Tine de educatie Si de bun simt, nu cred ca este ceva deplasat. Daca se va intampla sa fie ziua vreunui fost iubit de-al meu ii voi da mesaj fara niciun regret. Liviu este exceptia de la regula. Daca pana acuma am fost draguta Si amabila, de acum incolo o sa consider ca nu exista acest baiat. Nu o spun cu rautate", a adaugat bruneta.

Foto: facebook.com

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... FOTO! Anda Adam, o pitica? Uite cat de scunda e artista!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri