Căutare Live

Adevărul a ieșit la iveală! Soțul artistei Ileana Ciuculete a recunoscut totul! „Nu aveam...”

Dezvăluirea momentului despre averea regretatei artiste Ileana Ciuculete! Detalii surprinzătoare s-au aflat la doi ani de la trecerea în neființă a cântăreței de muzică populară!

Dezvăluirea momentului despre averea regretatei artiste Ileana Ciuculete! Detalii surprinzătoare s-au aflat la doi ani de la trecerea în neființă a cântăreței de muzică populară!

Timpul a trecut, dar durerea este din ce în ce mai mare în sufletul familiei. Au trecut doi ani de când mare artistă a trecut în nefiinţă, iar Cornel Galeş i-a dus "Zânicii" la mormânt coşuleţe cu flori şi a împărţit nevoiaşilor mai multe pungi cu alimente.

În schimb, fratele regretatei interprete de muzică populară a ales să facă parastasul pentru pomenirea surorii sale cu câteva zile înainte de intrarea în Postul Paștelui.

Chiar dacă au trecut doi ani și familia suferă cumplit, războiul pentru moștenirea artistei încă nu s-a sfârșit! Au ieșit la iveală chiar și detalii incredibile despre averea artistei Ileana Ciuculete! Soțul acesteia a dezvăluit totul și acum doar judecătorii mai pot face lumină în acest caz.

Urmrește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri