Căutare Live

ADEVĂRUL cumplit despre Mădălina Manole a ieșit la iveală! Tatăl ei a recunoscut TOTUL! „Îi e frică de ceea ce a făcut”

S-au împlinit opt ani de când Mădălina Manole a trecut în neființă! Îndrăgita artistă ar fi împlinit 51 de ani. Chiar dacă a trecut atâta timp de când "fata cu părul de foc" nu mai e printre noi, un detaliu cumplit a ieșit la iveală!

S-au împlinit opt ani de când Mădălina Manole a trecut în neființă! Îndrăgita artistă ar fi împlinit 51 de ani. Chiar dacă a trecut atâta timp de când "fata cu părul de foc" nu mai e printre noi, un detaliu cumplit a ieșit la iveală!

Familia Mădălinei Manole a luat o decizie radicală, la opt ani de la moartea artistei! Aflat la mormântul fiicei sale, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole a făcut o dezvăluire șocantă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Îndurerat, acesta a dat cărțile pe față și a mărturisit presei cu ce situație se confruntă:

„Nu merită copilul după opt ani de zile să vină să își vadă mama aici? Nu are curaj să-i spună? Nu merită să își vadă bunicul? Că pe bunica a terminat-o, e dincolo în mormânt. De ce nu îl întrebați de ce nu îl lasă pe copil să vină?

Unde este, că mă așteptam să vină aici, să ne împăcăm. Eu cu copilul nu am nimic. De cine îi de frică? Îi e frică de ceea ce a făcut! Pentru că sunt niște legi foarte clare, nimeni nu se omoară de fericire, nimeni nu moare de fericire...”

Este cunoscut faptul că tatăl artistei încă îl consideră vinovat de sinucidere pe soțul acesteia.

Sursa video: Antena 3

Andreea Bănică, gonită de acasă chiar de către soţul ei! „E prima dată când el...”... Kylie Jenner, gest SCANDALOS cu scopul de-a deveni miliardară la 20 de ani! Planeta râde acum de americani!...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x