Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adio, Hannah Montana! Miley Cyrus si-a schimbat radical look-ul. Vezi cum arata in postura de "bad girl"!

Miley Cyrus a decis sa spuna "adio" look-ului de adolescenta nevinovata, care a facut-o celebra, si a decis sa dea frau liber imaginatiei, insa intr-un mod radical. Podoaba ei capilara s-a dus, in schimb putem vedea o Miley "sexy si rea".

Miley a vrut sa treaca intr-o noua etapa in viata ei: aceea de femeie care isi ia soarta in propriile maini. Si a dat startul cu o tunsoare si un look ce amintestc de rebelii ani '80, cu multi cercei in urechi si un lant cu tinte. "Imi iubesc coafura. Ma simt atat de fericita, frumoasa si libera. Iar daca nu aveti nimic frumos de zis, mai bine nu mai spuneti nimic", a scris artista pe contul ei de Twitter. In presa circula zvonuri conform carora Miley ar fi facut acest gest in scopuri nobile: acela de a-si dona podoaba capilara unei campanii care se ocupa de confectionarea perucilor pentru copiii bolnavi de cancer.

Miley Cyrus, in varsta de 19 ani, s-a logodit luna trecuta cu actorul Liam Hemsworth. Artista a declarat pentru revista People ca abia asteapta sa aiba "o viata lunga si fericita alaturi de Liam".

Nu rata GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: hollywoodreporter.com

Recomandari