Administratorul clădirii în care locuia Stela Popescu spune adevărul: "A coborât greu din taxi şi mi-a zis să o ajut"

Administratora clădirii în care locuia Stela Popescu  a fost ultima persoană care a văzut-o pe actriţa înainte să moară. Femeia povestește cu tristețe care era starea acesteia atunci când s-a întors de la evenimentul unde ținuse un discurs halucinant și incoerent.

Administratora clădirii în care locuia Stela Popescu a fost ultima persoană care a văzut-o pe actriţa înainte să moară. Femeia povestește cu tristețe care era starea acesteia atunci când s-a întors de la evenimentul unde ținuse un discurs halucinant și incoerent.

„Ieri în jurul orei 2 fără un sfert, dansa a venit cu taxiul acasă, a deschis uşa, ne-am salutat şi am observat că îi era greu să iasă din taxi. Am zis să o ajut, era şi cu două pachete. Dânsa nu accepta ajutor, dar ca niciodată ea m-a luat de mână şi mi-a zis să o ajut. Făcea paşii mici, mergea încet şi avea o paloare a fetei. M-a pus pe gânduri. Nu ştiam dacă e vorba de o răceală, oboseala. Am întrebat-o cum se simte, mi-a zis că se simte bine, dar e cam obosită. A mers singură până în casă, a mers foarte încet spre alee. Nu ştiu dacă a ajuns până înăuntru, nu am vrut să o urmăresc, mi-a fost jena.”, a spus femeia, conform Libertatea.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la Cernica. Vineri, trupul neînsuflețit al marii actrițe va fi depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

CITEŞTE ŞI Ștefan Bănică Jr. despre vestea care a amuțit o țară întreagă: "Revista românească închide o pagină colosală. Te iubesc, Stela"

A murit STELA POPESCU! Primele imagini cu actrița! A debutat într-un film eveniment, alături de Iurie Darie și Ștefan Tapalagă

Ultimele știri