Antena Căutare

Adrian Enache se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce a pățit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile după ce starea lui de sănătatea s-a deteriorate. După diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie să fie supus unei operații de urgență.

colaj adrian enache Galerie
Adrian Enache se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul, care face performanță și în fotbal șa Naționala Artiștilor Fotbaliști, a avut nevoie de ajutor medicilor, iar după analize amănunțite, aceștia au decis că Adrian are nevoie urgentă de o operație dublă. | Instagram

Adrian Enache se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul, care face performanță și în fotbal șa Naționala Artiștilor Fotbaliști, a avut nevoie de ajutor medicilor, iar după analize amănunțite, aceștia au decis că Adrian are nevoie urgentă de o operație dublă.

Solistul este foarte activ în echipa de fotbal a artiștilor și participă chiar și la meciul dintre Naționala Artiștilor Fotbaliști din România și Naționala Artiștilor Fotbaliști din Turcia. Cu ajutorul fondurilor strânse în timpul meciului, artiștii român fac un gest caritabil și donează suma strânsă pentru bolnavii de cancer din centre de recuperare.

Adrian Enache se confruntă cu dureri mari la genunchi

Cântărețul acuză în prezent dureri foarte mari la ambii genunchi. Pentru că durerile creșteau în intensitate și deveneau insuportabile, acesta a ajuns la spital. Medicii s-au ocupat imediat de el și l-au sfătuit să se opereze cât mai repede.

Citește și: Ce nume poartă nepoțica lui Adrian Enache. Fiica artistului a născut la finalul lunii septembrie o fetiță perfect sănătoasă

“Este un meci caritabil. Toate fondurile vor fi donate copiilor bolnavi de cancer. Mă bucur că alături de noi e o clinică celebră din Istanbul. Prin tragere la sorți, mai mulți copii bolnavi vor primi tratament gratuit. Știți cât costă, iar ei vor dona pentru cinci copii prin tragere la sorți. Le mulțumim și celor care sunt alături de noi și vor face donații pentru acești copilași bolnavi. Ne bucurăm că putem face lucruri frumoase pentru acești copilași”, a declarat Adrian Enache pentru Viva.

Ce a spus artistul despre meciul Naționalei Artiștilor cu Turcia

Despre meciul cu Turcia, Adrian Enache a mai povestit că s-a simțit ca acasă în Turcia. Datorită faptului că există multe obiceiuri comune, mâncăruri și chiar și muzica seamănă, artistul se mândrește cu faptul că a jucat împotriva echipei din Turcia pentru că pe jucătorii de acolo îi vede ca pe niște frați.

El și-a amintit că în urmă cu mai mulți ani a reușit să obțină un premiu la un festival de muzică în Pamukale, ajungând chiar să cânte în deschiderea concertului lui Tom Jones, care e artistul său preferat.

Citește și: Diana Enache și-a botezat fetița în mare secret. Imagini de la eveniment. Cu ce ținută a impresionat fiica lui Adrian Enache

Tot atunci, Adrian a învățat să cânte în turcă. Așadar, are multe amintiri frumoase colecționate din Turcia de-a lungul anilor. Adrian se întoarce frecvent în Turcia pentru că îi plac oamenii, tradițiile și atmosfera de-acolo.

Toate aceste meciuri din Naționala Artiștilor pentru care s-a antrenat din greu l-au solicitat foarte mult și acum are probleme cu genunchii. Are nevoie de o dublă operație la ambii genunchi și va lipsi de la viitoarele meciuri ale echipei de fotbal.

Cu toate acestea, el va susține echipa și va fi alături de colegii săi de la Naționala Artiștilor din România. Meciul din Turcia de sâmbătă este ultimul la care participă artistul înainte de operația programată peste câteva zile.

Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema d... George Simion a devenit tată! Ilinca Simion a adus pe lume primul lor copil. Mesajul postat de politician: „M-ai făcut b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x