Adrian Mititelu, condamnat la închisoare. Cum a reacționat Ileana, soția lui, când polițiștii l-au încătușat

Fostul finanțator al Universității Craiova, Adrian Mititelu, a fost condamnat la trei ani cu executare și a fost ridicat de polițiști din propria locuință.

Fostul finanțator al Universității Craiova, Adrian Mititelu, a fost condamnat la trei ani cu executare și a fost ridicat de polițiști din propria locuință

Profimediaimages.ro

Mititelu era acasă cu soția și fiul său, care au fost martori la întreaga scenă. Cuprinși de durere, cei doi au reușit cu greu să-ți rețină lacrimile, arată imaginile surprinse de Antena Sport.

Ileana, soția lui Adrian Mititelu, a strigat de disperare când polițiștii l-au scos pe acesta din curte.

”E nevinovat. De ce l-a luat? E nevinovat. Nuu! De ce, dacă e nevinovat?! De ce, ce a făcut?!”, a spus Ileana Mititelu, în timp ce soțul său era ajutat de agenți să intre în mașină.

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Motivul pentru care a fost condamnat Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală. Concret, acesta a fost găsit vinovat pentru vânzarea lui Mihai Costea în 2011, înainte de dezafiliera Craiovei.

Citește și: Adrian Mititelu, patronul Craiovei din liga a doua, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Pe atunci, lotul de jucători se afla sub sechestrul Fiscului și Adrian Mititelu nu avea voie să înstrăineze vreun sportiv.

Ultimele știri