Adrian Mutu a povestit cum a cunoscut-o pe Consuelo: Uite ce l-a atras la ea!

Adrian Mutu a povestit cu lux de amănunte detalii despre viața sa, dar și cum a cunoscut-o pe Consuelo, cea mai importantă ființă din viața lui.

Facebook

Adrian Mutu a povestit cu lux de amănunte detalii despre viața sa, dar și cum a cunoscut-o pe Consuelo, cea mai importantă ființă din viața lui.

"Am cunoscut-o pe Consuelo la Roma, printr-o prietenă comună. Am fost prieteni șase-șapte luni. M-a atras cu pasiunea ei, căldura ei, modul de a vorbi, determinarea și sensibilitatea pe care o are", a povestit Adi.

Citește aici mai multe mărturisiri ale Briliantului!

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri