Căutare Live

Adriana Bahmuteanu isi epila mustatile in scoala!

Adriana Bahmuteanu a povestit ca obisnuia inca din timpul copilariei sa se epileze si penseze. "Si mustatile le epilam", s-a laudat vedeta.

Adriana Bahmuteanu si-a adus aminte, joi dupa-amiaza la Acces Direct, de perioada copilariei si a primelor clase de scoala.

Catalogul, dar si amintirile evoca un copil problema, mai ales ca Adriana Bahmuteanu a confirmat ca lua note mici la purtare si obisnuia sa bata baietii.

Insa una dintre problemele cele mai intense in copilarie era faptul ca Adriana Bahmuteanu mergea la scoala epilata si pensata.

"Mi se tot atragea atentia ca in loc sa invat ma epilez, ma pensez, imi ziceau << Ia uite, iar ti-ai facut sprancenele, iar ti-ai epilat mustatile!>>".


VIDEO! Ilinca Vandici vrea picioare mai lungi... VIDEO! Adriana Bahmuteanu isi epila mustatile in scoala!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri