Căutare Live

Adriana Lima, prima gravida din calendarul "Pirelli". Pi buni!

Pentru prima data in istorie, celebrul calendar "Pirelli" va beneficia de pozele unei...gravidute intre paginile sale.

Pentru prima data in istoria faimosului calendar, un fotomodel - Adriana Lima - va poza...insarcinata! Si cum nu se putea altfel intr-un album care reuneste cele mai frumoase femei din lume, Adriana face parte din selectul club al celor care prezinta lenjeria "Victoria's Secrets".

"Vanity Fair" Italia a publicat aceasta fotografie "trasa" la shooting, in care Lima apare in pantaloni negri si cu un top de aceeasi culoare, cu vedere la...burtica. Celebrul model brazilian, casatorit cu baschetbalistul sarb Mario Jaric, se pregateste pentru cel de-al doilea copil. "Pirelli" a pregatit, pentru anul acesta, doua mari schimbari: modelele nu vor mai aparea seminud, ca pana acum, iar fotograful oficial este Steve McCury, autorul celebrie fotografii a fetitei afghane, realizata in 1985, ai carei ochi au avut un impact incredibil in toata lumea.

Cat castiga Sofia Vergara, cea mai bine platita vedeta TV... Nicoleta Luciu a fost cu tripletii in vacanta in Croatia...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri