Căutare Live

Adulat de milioane de femei, Orlando Bloom a fost gelos pe Justin Bieber

Pasiunea mult prea mare a Mirandei Kerr pentru muzica lui Bieber ar fi  fost unul dintre motivele celei mai recente despartiri de la Hollywood

Ceea ce trebuia sa fie bancul anului 2013, s-a transformat intr-o stire cat se poate de serioasa. Orlando Bloom a fost gelos pe Justin Bieber. Si inca a facut si crize atunci cand a vazut imagini cu sotia sa si adolescentul canadian in timpul unui eveniment la care cei doi erau invitati, imagini de altfel decente.

Sursele ziarului Daily Mirror spun ca Miranda Kerr, de-acum fosta doamna Bloom, era o fana inraita a lui Justin, iar cei doi s-au intersectat la un eveniment prilejuit de Saptamana Modei de la New York, din 2012.

Evident, Miranda, pe-atunci femeie de casa, n-a ratat sansa de a imortaliza momentul intalnirii cu idolul sau, iar cand fotografiile au aparut si in presa, Bloom ar fi luat foc instantaneu. Prietenii fostului cuplu spun ca Bloom si Miranda au lasat-o moale, insa casnicia lor n-a mai durat decat un an, motiv pentru care modelul australian poate merge la toate concertele micului Justin.

Galerie FOTO: Misca-te ca sarpele! Rihanna, periculos de sexy in cel mai recent pictorial... "Eu iubesc arta mai mult decat orice pe lume!" Pictura, pasiunea secreta lui Sylvester Stallone...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri