Căutare Live

Ai chef să râzi? Cristi din Banat revine cu continuarea piesei de mare succes, "Ca o apă cristalină"!

Pe de-o partea a stârnit hohote de râs, pe de alta, a scandalizat lumea cu piesa "Ca o apă cristalină". În orice caz, acum vrea să-și ia revanșa! Cristi din Banat, căci despre el este vorba, riscă din nou să-și pună toată lumea în cap.

Pe de-o partea a stârnit hohote de râs, pe de alta, a scandalizat lumea cu piesa "Ca o apă cristalină". În orice caz, acum vrea să-și ia revanșa!

Cristi din Banat, căci despre el este vorba, riscă din nou să-și pună toată lumea în cap. Tânărul a făcut senzaţie cu melodia "Ca o apă cristalină". Ei bine, acum, controversatul artist a vrut să le răspundă celor care i-au contestat. talentul. Cum altfel decât cu un nou clip.

Priviți!

Betty Salam o ia pe urmele iubitei tatălui său! Apariție "mega-hot" care i-a bărbați fără suflare!... Întâlnire de gradul zero! Valentin, alesul Cruduţei de la "Burlăciţa" a stat faţă în faţă cu viitorul socru, N...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri