Căutare Live

Alec Baldwin, înlăcrimat în primul interviu oficial după tragedie: “Nu am apăsat pe trăgaci, nu înțeleg cum s-a întâmplat totul”

Actorul Alec Baldwin a precizat, potrivit unui extras dintr-un interviu pentru ABC News despre tragicul accident de pe platourile "Rust", că el nu a apăsat tragaciul pistolului care i-a curmat viața Halynei Hutchins în timpul filmărilor din New Mexico. Actorul este încă traumatizat.

Cu lacrimi în ochi, Alec Baldwin vorbește, pentru prima oară, despre accidentul fatal de pe platoul de filmare, în care a ucis-o pe Halyna Hutchins

Profimedia

„Nu am apăsat pe trăgaci și nu aș îndrepta niciodată o armă către nimeni, a precizat Baldwin”, potrivit presei internaționale.

Actorul traumatizat a precizat că încă nu-și dă seama cum un glonț real a ajuns în arma de pe platou, iar poliția încă investighează circumstanțele în care a avut loc accidentul, neștiind, încă, dacă ar trebui să se meargă pe pista unei descărcări accidentale.

Citește și: Alec Baldwin, prima confesiune publică despre moartea Halynei Hutchins: „Era prietena mea”. Actorul a împușcat-o accidental

Potrivit informațiilor autorităților, încă nu au fost depuse acuzații penale în acest sens, focusul investigației fiind, mai degrabă, pe circumstanțele în care gloanțele reale au ajuns în platou.

Potrivit informațiilor de până acum, asistentul de regie a fost cel care i-a înmânat lui Baldwin arma, cu mențiunea că este pregătită pentru filmare, neștiind, la rândul său, că arma este încărcată cu gloanțe reale.

Accidentul a ridicat un mare semnal de alarmă asupra condițiilor de siguranță pe platourile de filmare.

Accident sau nu, Alec Baldwin și producția filmului "Rust" sunt dați în judecată de mai mulți oameni

Pe de altă parte, potrivit HotNews.ro, actorul a fost dat în judecată de către electricianul-șef de pe platoul de filmare, care a precizat că glonțul "l-a ratat la limită", iar unul dintre supervizorii de scenariu l-a acuzat, oficial, că ar fi fost rănit ușor cu arma respectivă și a precizat și că "scenariul nu presupunea vreun foc de armă la momentul respectiv".

În luna octombrie, actorul a împușcat-o accidental, dar mortal, pe regizoarea de imagine, Halyna Hutchins după ce a tras cu un pistol în timpul unei scene din filmul western "Rust".

Arma ar fi trebuit să fie încărcată cu gloanțe oarbe, însă nimeni nu știe cum s-a ajuns în situația ca gloanțele din pistol să fie reale, fapt care s-a soldat cu moartea lui Hutchins.

Citește și: Ultimele cuvinte ale producătoarei de imagine Halyna Hutchins după ce a fost împușcată accidental pe platourile de filmare

Poliția încă nu a confirmat sau infirmat dacă a fost vorba de un accident. Potrivit documentelor oficiale ale autorităților, arma folosită de Baldwin a fost pregătită de Hanna Gutierrez-Reed și apoi înmânată de asistentul de regie, care ar fi strigat "armă rece", adică indicând faptul că arma nu este încărcată cu gloanțe adevărate.

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Potrivit Hotnews.ro, chiar înainte de accident, mai mulți membri ai echipei de filmare ar fi intrat în grevă, tocmai din cauza condițiilor de muncă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au implicat într-o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor... Ce a publicat Vulpița Veronica pe Internet, după o lungă absență de pe rețelele sociale. Imaginea care le-a atras atenți...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri