Antena Căutare

Alec Baldwin, înlăcrimat în primul interviu oficial după tragedie: “Nu am apăsat pe trăgaci, nu înțeleg cum s-a întâmplat totul”

Actorul Alec Baldwin a precizat, potrivit unui extras dintr-un interviu pentru ABC News despre tragicul accident de pe platourile "Rust", că el nu a apăsat tragaciul pistolului care i-a curmat viața Halynei Hutchins în timpul filmărilor din New Mexico. Actorul este încă traumatizat.

Alec Baldwin, imbracat in costum negru, cu lacrimi in ochi  in timpul unui interviu despre uciderea colegei sale de platou Galerie
Cu lacrimi în ochi, Alec Baldwin vorbește, pentru prima oară, despre accidentul fatal de pe platoul de filmare, în care a ucis-o pe Halyna Hutchins | Profimedia

„Nu am apăsat pe trăgaci și nu aș îndrepta niciodată o armă către nimeni, a precizat Baldwin”, potrivit presei internaționale.

Actorul traumatizat a precizat că încă nu-și dă seama cum un glonț real a ajuns în arma de pe platou, iar poliția încă investighează circumstanțele în care a avut loc accidentul, neștiind, încă, dacă ar trebui să se meargă pe pista unei descărcări accidentale.

Citește și:Alec Baldwin, prima confesiune publică despre moartea Halynei Hutchins: „Era prietena mea”. Actorul a împușcat-o accidental

Potrivit informațiilor autorităților, încă nu au fost depuse acuzații penale în acest sens, focusul investigației fiind, mai degrabă, pe circumstanțele în care gloanțele reale au ajuns în platou.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit informațiilor de până acum, asistentul de regie a fost cel care i-a înmânat lui Baldwin arma, cu mențiunea că este pregătită pentru filmare, neștiind, la rândul său, că arma este încărcată cu gloanțe reale.

Accidentul a ridicat un mare semnal de alarmă asupra condițiilor de siguranță pe platourile de filmare.

Accident sau nu, Alec Baldwin și producția filmului "Rust" sunt dați în judecată de mai mulți oameni

Pe de altă parte, potrivit HotNews.ro, actorul a fost dat în judecată de către electricianul-șef de pe platoul de filmare, care a precizat că glonțul "l-a ratat la limită", iar unul dintre supervizorii de scenariu l-a acuzat, oficial, că ar fi fost rănit ușor cu arma respectivă și a precizat și că "scenariul nu presupunea vreun foc de armă la momentul respectiv".

În luna octombrie, actorul a împușcat-o accidental, dar mortal, pe regizoarea de imagine, Halyna Hutchins după ce a tras cu un pistol în timpul unei scene din filmul western "Rust".

Arma ar fi trebuit să fie încărcată cu gloanțe oarbe, însă nimeni nu știe cum s-a ajuns în situația ca gloanțele din pistol să fie reale, fapt care s-a soldat cu moartea lui Hutchins.

Citește și:Ultimele cuvinte ale producătoarei de imagine Halyna Hutchins după ce a fost împușcată accidental pe platourile de filmare

Poliția încă nu a confirmat sau infirmat dacă a fost vorba de un accident. Potrivit documentelor oficiale ale autorităților, arma folosită de Baldwin a fost pregătită de Hanna Gutierrez-Reed și apoi înmânată de asistentul de regie, care ar fi strigat "armă rece", adică indicând faptul că arma nu este încărcată cu gloanțe adevărate.

Potrivit Hotnews.ro, chiar înainte de accident, mai mulți membri ai echipei de filmare ar fi intrat în grevă, tocmai din cauza condițiilor de muncă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au implicat într-o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor... Ce a publicat Vulpița Veronica pe Internet, după o lungă absență de pe rețelele sociale. Imaginea care le-a atras atenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x