Antena Căutare

Alec Baldwin întârzie predarea telefonului personal, în cazul uciderii colegei Halyna Hutchins. Ce suspiciuni a trezit actorul

Alec Baldwin urmează să predea telefonul mobil pentru investigații avansate în cazul uciderii colegei sale de platou, Halyna Hutchins, în timpul filmărilor western-ului "Rust". Mandatul de percheziție emis pe numele său, datează din 16 decembrie, dar actorul va preda telefonul săptămâna aceasta.

alec baldwin si fiul sau la plaja, iarna Galerie
Alec Baldwin trece printr-o perioadă grea, fiind anchetat în cazul uciderii accidentale a colegei de platou, Halyna Hutchins | Profimedia

Întârzierea predării mobilului, care în vederea autorităților, ar putea conține informații care ar ajuta ancheta, a constituit motive de suspiciune în cazul actorului.

Baldwin, suspectat că ar putea șterge din telefonul sau anumite dovezi incriminatorii

Potrivit presei internaționale, mai mulți avocați consideră că motivele pentru care Baldwin a prelungit termenul predării, ar putea fi legate de informații personale și date de confidențialitate sau pentru a putea șterge anumite informații care ar putea fi considerate incriminatorii.

Citește și:Alec Baldwin, acuzațiile șocante pe care i le aduce chiar soția sa, Hilaria Baldwin. Ce i-a făcut pe când ea era însărcinată

Articolul continuă după reclamă

Pe de altă parte, tot presa internațională susține că actorul a fost extrem de comunicativ și cooperant cu autoritățile. „Telefonul va fi predat săptămâna aceasta iar Alec Baldwin a fost foarte cooperant cu autorițățile. Orice altă informație contrară este neadevărată”, scrie presa străină.

Avocatul lui Alec Baldwin a confirmat predarea telefonului „în cursul acestei săptămâni”

După aprobarea mandatului de percheziție, pe 16 decembrie, detectivul principal care investighează acest caz l-a notificat prin email pe avocatul lui Baldwin cu privire la mandat, iar acesta a confirmat primirea documenntului.

Citește și:Alec Baldwin, mărturie controversată după accidentul recent: „Probabil că m-aș fi sinucis dacă eram responsabil pentru asta”

Ulterior, acesta a declarat că s-a ajuns la un acord cu autoritățile și că Baldwin va preda telefonul după ce au fost luate în calcul toate măsurile pentru a proteja confidențialitatea actorului în legătură cu informații din telefon care nu au legătură cu ancheta.

Investigațiile vor implica analiza mesajelor scrise, a email-urilor și a altor informații de importanță din telefon.

Actorul nu se simte responsabil de moartea lui Hutchins și a fost diagnosticat cu PSTD, stres post traumatic

De altfel, declarația lui Baldwin relatează că, în timp ce era pe platoul de filmare și se pregătea să repete o scenă din film, actorul ținea în mână un revolver care s-a descărcat, fără ca el să atingă trăgaciul, ducând la uciderea colegei sale de platou, regizoarea Halyna Hutchins.

Ulterior întregii situații, actorul a fost în stare de șoc, a fost alături de familia regizoare, și a oferit un interviu în care și-a spus povestea, din punctul lui de vedere.

Totodată, Alec Baldwin a ținut să precizeze că deși situația este de o gravitate maximă, el nu se simte responsabil de moartea regizoarei.

Pe de altă parte, potrivit presei internaționale, în urmă cu ceva timp, actorul a fost diagnosticat cu PSTD, șoc post traumatic, în urma celor întâmplate.

Anchetatorii au menționat că mai multe persoane care au avut legătură cu mânuirea armelor de pe platou vor răspunde penal, însă, deocamdată, nu s-au oferit informații concrete, potrivit New York Times.

Bogdan de la Ploiești se mută din țară. Ce afacere și-a deschis în Elveția și ce surpriză le-a pregătit românilor de aco... Ce mărturisiri a făcut Cătălin Cazacu despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x