Alessandra Ambrosio preferă să-și ascundă trupul ori de câte ori iese în public, însă când renunță la haine face furori

Atunci când spui Alessandra Ambrosio spui, fără doar și poate, Victoria’s Secret, ea fiind recunoscută pentru aparițiile grandioase. Deși este deținătoarea unui trup perfect, Alessandra alege de cele mai multe ori să-și ascundă atuurile. Cum arată când nu se mai "camuflează".

Alessandra Ambrosio

Profimedia

Alessandra Ambrosio este unul dintre cei mai cunoscuți îngerași ai ”Victoria’s Secret”, fiind celebră pentru aparițiile spectaculoase, din timpul show-urilor grandioase, dar nu numai. Aceasta ea este și actriță, debutând în cinematografie în anul2006, când a apărut în filmul ”Casino Royale”, după care a apărut în câteva seriale, printre care “Entourage”, “How I Met Your Mother”, “Gossip Girl”.

Șatena este una dintre cele mai de succes fotomodele din lume pentru care vârsta a devenit doar un număr! La 40 de ani arată ca o puștoaică de 25 de ani și este foarte activă, mai mult, modelul are și doi copii!

Citește și: Modelele Victoria’s Secret, fără machiaj sau editări. Adevărul despre cum arată unele dintre cele mai frumoase femei din lume

Alessandra Ambrosio, trup de invidiat la 40 de ani

În anul 2017, Victoria's Secret și-a luat rămas bun de la Alesandra Ambrosio, unul dintre cele mai longevive şi apreciate modele ale casei de modă. Aceasta şi-a anunţat retragerea și s-a focusat pe viața de familie. Brazilianca şi-a luat rămas-bun cu o apariţie de neuitat la parada de Crăciun de la Shanghai.

Alessandra Ambrosio este mamă a doi copii, iar trupul său arată imprecabil. De asemenea, celebrul fotomodel este recunoscut pentru faptul că în urmă cu zece ani, mai exact în 2011, pe când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, a purtat cele mai grele aripi din istoria show-ului Victoria’s Secret.

Citește și: Alessandra Ambrosio, de la fetița nesigură cu urechi mari, la supermodelul care face furori pe catwalk! Lucruri neștiute despre îngerașul ”Victoria’s Secret”

Au cântărit aproape 14 kilograme și au fost placate cu aur de carate și încrustate cu peste 100.000 de cristale Swarovski, creația aparținându-i lui Manik Mercian. Ca „Înger”, a fost aleasă drept una dintre 100 cele mai frumoase femei din lume, incluse în paginile revistei People, în mai 2007. Ambrosio este considerată drept una dintre modelele iconice ale industriei de fashion.

Fiecare apariție a ei este demnă de invidiat, însă până să ajungă să inspire feminitate și eleganță absolută, supermodelul a trebuit să treacă printr-o operație pentru a scăpa de complexe. Mai exact, pe când avea doar 11 ani, ea și-a operat urechile mari. S-a confruntat, însă, cu multe complicații, motiv pentru care ani de zile mai târziu avea să mărturisească că operația nereușită a descurajat-o în a mai apela vreodată la chirurgia plastică.

Citește și: Alessandra Ambrosio este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume şi se numără printre cel mai bine plătite modele!

La începutul lunii aprilie 2021, Alessandra și-a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare cu cei doi copii ai ei, unii dintre cei mai apropiați prieteni și cu iubitul ei model, Richard Lee. Aceasta și-a ținut fanii la curent cu ceea ce s-a întâmplat la petrecerea de aniversare, iar printre imagini au existat și dovezi ale iubirii pe care Lee i-a poartă.

Ultimele știri