Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Alessandra Stoicescu, viitoare mămică! Ce nume îi va da bebelușului – Video

Alessandra Stoicescu se pregăteşte să devină mămică și să îşi ţină fetiţa în braţe. Ea a făcut câteva dezvăluiri despre bebelușul ei.

Alessandra Stoicescu se pregăteşte să devină mămică și să îşi ţină fetiţa în braţe. Ea a făcut câteva dezvăluiri despre bebelușul ei.

„Sunt 32 de săptămâni de sarcină astăzi, dar ecografic spre 34 de săptămâni, evoluția foarte bună, are două kilograme și 25 de grame. Se dezvolta foarte bine. Trăim o fericire pe care e foarte greu sa o descrii sau să o înțelegi înainte. Prietenele mele care au copii îmi spun: «stai așa, nu îți face iluzii, odihnește-te acum, cât se mai poate». Sunt greu de speriat din acest punct de vedere”, a spus Alessandra Stoicescu.

„Ne gândim ce o să facem, cum o să mergem, cum aranjăm camera… Sunt emoții foarte mari. Oare o să fie bine, oare o să fiu o mamă bună? Astea sunt întrebările pe care le am”, a adăugat ea.

Organizată cum o ştim, Alessandra Stoicescu deja a pregătit camera fetiţei. Singurele lucruri pe care încă nu le-a cumpărat sunt hainele.

„Am avut niște superstiții la început. initial am zis că nu aducem acasă nimic până în acele trei zile cât eu o să fiu la maternitate, după care pe amândoi ne-a bufnit râsul, amândoi fiind foarte organizaâi. Și am zis: «Ce faci tu, Sergiu, în acele trei zile? Stai lângă mine și lângă ea sau alergi prin București să aduci toate lucrurile? Hai să nu fim absurzi. Nu am cumpărat haine deocamdată, dar mobila a venit sâmbătă, așa ca m-ai prins foarte bine, am ales un producător român, extraordinar de bine primit și apreciat la export și în SUA. Așa mi-a spus: «Draga mea, dacă alegi acest pat, nu este unul de bebeluș, îl va avea până la primul iubit»”, a mai povestit Alessandra Stoicescu.

Şi în privinţa numelui, Alessandra Stoicescu a decis. Știm de pe acum că cea mică va purta cel puţin două nume.

„Am tot stat amândoi și am vrut sa aibă nume sfânt și pentru că august e luna, am decis să fie Maria, lui Sergiu i-a plăcut mult numele Maria de la început și Sara. Așa ca Sara Maria și s-ar putea sa mai aibă încă un prenume. Sara Maria a fost deja bătut în cuie”, a spus ea.

Botezul fetiței Alessandrei Stoicescu va avea loc în toamnă, într-o zi cu semnificație aparte pentru ea și soțul ei. „Sărbătorim și noi un număr de ani”, a precizat ea.

Dacă pentru Alessandra emoţiile abia de-acum încep, Ela Crăciun le-a depăşit deja. Cel puţin, pe cele de început. Ea are doi băieţi şi o fată.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din Observator.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro