Alex Rodriguez se distrează în Saint Tropez, pe un iaht. Lângă cine a fost surprins fostul logodnic al lui Jennifer Lopez

Alexander Rodriguez, fostul logodnic al lui JLO, este în Saint Tropez, în aceeași perioadă cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, a relatat presa străină.

Alex Rodriguez se distrează în Saint Tropez, pe un iaht, de ziua lui

Getty Images

Weekend-ul trecut, Jennifer Lopez și-a sărbătorit împlinirea celor 52 de ani în Saint Tropez și, oficial, ea și Ben Affleck sunt împreună și pe Instagram. Cântăreața a postat o fotografie în care se sărută cu actorul.

Însă, o altă celebritate, chiar fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, Alexander Rodriguez, își sărbătorește ziua de naștere astăzi, 27 iulie, tot în Saint Tropez, a relatat presa străină.

Conform Page Six, "A-Rod" petrece, de asemenea, pe un iaht de lux, împlinirea celor 46 de ani. "El se află în Saint Tropez cu familia, prietenii și oamenii cu care lucrează", a relatat o sursă pentru People. "Alex este într-o perioadă grozavă, se bucură de ziua lui de naștere și de cumpărarea echipei Minnesota Timberwolves", arată aceeași sursă.

Alexander Rodriguez a postat o fotografie, de asemenea, de pe iahtul pe care petrece. Cineva i-a comentat la postare: "O urmărești cumva pe JLO în Franța?".

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși de paparazzi în ipostaze provocatoare. Atingerile interzise dintre cei doi iubiți

Atât că Alexander Rodriguez pare a fi cu gândul departe de Jennifer Lopez. Legenda baseball-ului a fost fotografiat pe ambarcațiunea de lux alături de câteva femei frumoase în costum de baie, a relatat Daily Mail, printre care una care îi seamănă lui Jennifer Lopez.

Se pare că A-Rod o să mai rămână câteva săptămâni prin Europa, a scris Daily Mail. Grupul lui Alex Rodriguez și acesta vor merge și în Monte Carlo și Ibiza, acolo unde A-Rod poate găsi multe femei care ar tânji să fie partenerele lui, mai ales că acesta este singur din nou.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

El și Jennifer Lopez și-au anulat logodna în aprilie 2021, după patru ani. "Am realizat că ne este mai bine ca prieteni și vrem să rămânem așa", au spus ei pentru Today, într-o declarație. "O să continuăm să lucrăm unul cu altul și să ne susținem în business-uri și proiecte comune. Chiar ne dorim tot ce e mai bun unul altuia și copiilor noștri, de asemenea. Din respect pentru ei, nu mai avem nimic de spus decât să mulțumim tuturor celor care au avut cuvinte frumoase de spus pentru noi".

În presa străină au apărut însă informații că A-Rod și-ar fi dorit să o aibă înapoi pe Jennifer Lopez, atât că aceasta a mers înainte cu fostul ei logodnic din 2000, Ben Affleck. De atunci, întreaga presă străină e cu ochii pe Bennifer. O sursă a menționat recent pentru People că aceștia sunt îndrăgostiți "până peste cap unul de celălalt" și se consideră unul pe altul "iubirea vieții".

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri