Alex Velea a publicat o fotografie din copilărie. Cum arăta artistul în prima zi de școală

Artistul este de nerecunoscut într-o fotografie făcută în prima zi de școala. Cele mai importante momente sunt cele din copilărie, unul dintre ele ar fi și prima zi de școală, pe care Alex Velea și-o amintește cu drag și acum.

De-a lungul timpului, Alex Velea și-a tot schimbat look-ul.

Artistul a încărcat o fotografie pe rețelele de socializare, cu el de când era mic. Acesta apare alături de două femei, una dintre acestea fiind profesoara de limba franceză, iar cealaltă mama artistului.

De-a lungul timpului, Alex Velea și-a tot schimbat look-ul și nu mai arată ca în copilărie. Acesta și-a obișnuit fanii cu corpul plin de tatuaje și părul în diferite culori.

De câțiva ani, artistul se dedică și sălii de sport, pe lângă familie și carieră. Petrece foarte mult timp în la fitness, pentru a-și menține corpul de invidiat.

"Buna dimineața! Aici eram la școală, pe vremea când nu se purta “mască”. Sa fiți iubiți!", este mesajul artistului.

Au început să apară și reacțiile fanilor, care afirmă că Dominic, fiul cel mare al lui Alex Velea, seamănă izbitor cu acesta. "Ce bine seamănă Dominic cu tine!", a fost unul dintre comentarii.

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia a început acum șapte ani. Din rodul iubirii lor s-au născut doi copii, Achim și Dominic.

Ultimele știri