Căutare Live

Alex Velea si sotia sa au facut stanga-mprejur la usa notarului. Ana vrea, acum, partaj!

Ajunsa la notar, sa divorteze, sotia lui Alex Velea a renuntat pe ultima suta de metri. Ana nu a vrut sa semneze actele de divort

Zilele trecute, Velea anunta ca va fi liber, din nou. Acum, artisul nu se poate iubi in voie cu Antonia pentru ca... sotia nu il lasa. Ana s-a razgandit in drum spre notar, nu a mai vrut sa incheie mariajul si a plecat acasa.

Mai mult, frumoasa mulatra a decis ca vrea sa divorteze la judecatorie si sa faca partaj. Astfel, suma pe care o va primi va fi mult mai mare decat cea oferita de artist, in cazul in care semna actele in fata notarului.

Madalina Ghenea s-a iubit cu burlacul Bogdan Vladau... Vedeta Antenei 2, Simona Dragomir, se va casatori religios la sfarsitul acestei saptamani...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri