Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alexandra de la "Insula Iubirii" a pierdut sarcina. Fosta ispită urma să aducă pe lume primul ei copil"

Veste tristă pentru fanii emisiunii ”Insula Iubirii”. Alexandra, una dintre cele mai apreciate concurente-ispită a pierdut sarcina. Vedeta urma să aducă pe lume primul ei copil.

Alexandra

Instagram/ diaconescu.alexandra

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii urma să devină mamă pentru prima dată, însă din păcate a pierdut sarcina. Fericirea ei a fost umbrită de o veste tragică, dar logodnicul ei i-a fost alături.

În luna decembrie a anului trecut, fosta concurentă de la Insula iubirii anunța într-un mod inedit că este însărcinată. În perioada Crăciunului arătase hăinuțele pentru bebelușul pe care îl purta în pântece.

Alexandra de la "Insula Iubirii" a pierdut sarcina. Fosta ispită urma să aducă pe lume primul ei copil"

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la „Insula Iubirii“, de nerecunoscut în prezent! A slăbit și s-a tunat, iar acum arată ca o adevărată divă!​

Din păcate, Alexandra de la Insula iubirii a pierdut sarcina și a încercat să țină totul ascuns, pentru a trece mai repede peste acest episod dureros, ne-au dezvăluit surse apropiate ei.

Fosta concurentă de la Insula iubirii și-a reluat activitățile și încearcă să uite, deși a fost o lovitură cruntă pentru ea și viitorul ei soț. Alexandra de la Insula iubirii își dorea foarte mult să devină mamă, însă nu va renunța la acest vis.

Alexandra de la Insula iubirii a spus DA

După o relație eșuată cu Aurel, Alexandra de la Insula Iubirii a cunoscut dragostea. Mădălin e cel care o face fericită acum.

You chose me, I chose you😊 End of story ♥️

A post shared by Diaconescu Alexandra (@diaconescu.alexandra) on

Se cunosc de ani de zile, din copilărie. Au încercat să aibă o relație în adolescență, dar atunci nu a funcționat.

Transformare radicală! Cum arată cea mai controversată concurentă de la Insula Iubirii? Teodora a vorbit despre relația cu ispita Mircea

Iată că acum ei au pornit o relație și la scurt timp el i-a dat inelul și a cerut-o în căsătorie.

Recomandari