Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30iUmor

Alexandra Enăchescu, una dintre cele mai cunoscute fete de oraş, este însărcinată! Iubitul a dus-o pe o insulă exotică

Alexandra Enăchescu, una dintre cele mai cunoscute fete de oraş, este însărcinată! Marea veste a fost dată chiar în vacanţă, pe o insulă exotică.

A fost una dintre cele mai controversate fete de oraș. Era mereu prezentă în viața mondenă a capitalei și chiar a trăit o iubire cu fotbalistul Cristi Pulhac. Însă, Alexandra Enăchescu este acum discretă în legătură cu viața ei persoanlă. S-a retras din lumina reflecctoarelor, a cafenelelor și a cluburilor și se iubește cu un milionar care o plimbă peste tot prin lume.

Ajunsă pe una dintre cele mai de fiță insule, frumoasa șatenă se bucură la maximum de soare, nisip fierbinte și un peisaj de vis. Pentru o așa vacanță de o săptămână, milionarul a scos din buzunar în jur de 5.000 de euro, însă nu putem spune că nu merită, având în vedere că ceea ce oferă insula reprezintă o experiență de neuitat.

Iar Alexandra este o femeie care merită, cu atât mai mult pentru că îi va aduce pe lume un copil. Da! Tânăra este însărcinată, însă nu ea este cea care a făcut anunțul, ci Laurette, după ce a felicitat-o public.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro