Alexandra Stan, testată pentru coronavirus! Cum se simte acum vedeta!

Alexandra Stan și-a făcut testul pentru Coronavirus. Cum se simte acum artista!

Alexandra STan

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate cântarețe de la noi.

Artista care a postat în ultima vreme numeroase fotografii de la mare, nu uita să țină cont de regulile impuse de autorități, ba chiar a decis să își facă testul pentru noul tip de coronavirus.

Flick, poezie dedicată iubitei! Domnul Rimă și-a descris partenera în versuri! " Îți spun făr-a mă preface!"

Alexandra Stan, testare pentru coronavirus

Deși, artista susține că nu are niciun simptom, s-a decis să își facă testul pentru Covid-19. În plus, Alexandra Stan a vrut să fie sigură că nu s-a infectat cu noul tip de coronavirus. De asemenea, Alexandra nu a ținut acest lucru din viața ei doar pentru ea, așa că le-a împărtășit și fanilor ei experința prin care a trecut.

Alexandra Stan, testată pentru coronavirus! Cum se simte acum vedeta!

"Ghiciți unde am veni! Vă arat imediat. Am venit să-mi fac testul, sunt foarte curioasă și am zis să fiu sigură, că am tot fost la plajă, m-am tot întâlnit cu oamenii. Vă țin la curent.", le-a spus artista urmăritorilor ei.

Fetița Elenei Udrea are de pe acum îndeletniciri de domnișoară! Cum a surprins-o mama ei! |Foto

Se pare că artista a așteptat destul de mult pentru a-și putea face testul, pentru că erau mulți oameni la coadă. Vedeta a declarat că se simte perfect sănătoasă, doar că a vrut să facă acest test preventiv.

"Nu am simptome, mă simt perfect, dar am zis să fiu sigură, plus că am filmat două clipuri și urmează să mai filmez ceva, așa că o să mă văd cu multă lume. Și în plus, am tot mers să mănânc la terase.", a mai adăugat Alexandra Stan.

Ultimele știri