Alexandru Arșinel, declarație sfâșietoare: „Stela, îți simt lipsa enorm!”

Alexandru Arșinel, la doi ani fără Stela Popescu, vorbește despre golul pe care îl simte de când fosta lui parteneră de scenă a plecat să joace în ceruri.

Alexandru Arșinel, declarație la doi ani de la moartea Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlinesc doi ani de la moartea Stelei Popescu. Acest eveniment trist l-a determinat pe Alexandru Arșinel să mărturisească: „Stela, îți simt enorm lipsa!”

Actorul va participa la parastasul de doi ani organizat, sâmbătă, de fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican. În acea zi, alături de familie vor fi și prietenii artistei.

”Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă… Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un adevărat stâlp al comediei româneşti.

Un moment marcant pentru noi a fost prima întâlnire cu diaspora din Montreal, Canada, din februarie 1991, când într-o sală de 700 de locuri ne-au aşteptat 800 de oameni, care s-au sculat în picioare şi ne-au aplaudat minute în şir. Nu s-au mai oprit. Iar nouă, fiind primul turneu peste hotare, ne era teamă de cum vom fi primiţi. A fost un moment extraordinar şi ne aduceam de multe ori aminte despre el. Glumeam adesea, «îţi mai este frică?».

Mergem la biserică şi la Cimitir la Cernica. Dan Puican m-a invitat„, a declarat Alexandru Arșinel pentru Click.ro.

Citește și:

Ultimele cuvinte ale Tamarei Buciuceanu! Alexandru Arșinel a dezvăluit totul! „Mi-a zis că...”

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri