Alexandru Arşinel, dezvăluire cutremurătoare despre copilăria grea! „Mama fugea cu noi în brațe în timpul bombardamentului”

Alexandru Arşinel, cele mai sincere dezvăluiri de Ziua Îndrăgostiţilor! Pe cine a iubit în 80 de ani de viaţă, dar şi care este cel mai mare regret când vine vorba despre femeile iubite?

Alexandru Arșinel a povestit detalii surprinzătoare din viața sa

Interviu de colecție cu Alexandru Arșinel! Marele actor român a venit în emisiunea lui Mihai Morar, prilej cu care a făcut dezvăluiri incredibile despre viața sa și despre secretul fericirii, la 80 de ani!

Alexandru Arșinel a subliniat importanța ca oamenii să aibă simțul umorului, dar și sănătate, elementele ce ne fac să trăim momente de neuitat alături de familie.

Și fiindcă azi e Ziua Îndrăgostiților, maestrul a dezvăluit faptul că momentul suprem de iubire pe care el l-a trăit a fost cel în care mama lui l-a luat în brațe.

„Cele mai frumoase momente și amintiri sunt legate de mama”, a mărturisit acesta emoționat.

„Cea mai importantă amintire este din timpul refugiului, când fugea cu noi în brațe, când erau bombardamente în localitatea unde eram refugiați. Ne lua cu ușurință, eram trei, și ne băga în malul Mureșului, ca să nu ne vedem (...) Sunetul bombardamentului nu se poate uita, nu ai cum”, a mai adăugat acesta.

Maestrul a avut o copilărie frumoasă, dar extrem de grea. Totuși, acest lucru nu l-a oprit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale gloriei.

Ce alte dezvăluiri incredibile a mai făcut Alexandru Arșinel despre trecutul său? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea celor de la Antena Stars!

Ultimele știri