Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Alexandru Arșinel, afectat de moartea Florinei Cercel: ”O veste foarte tristă!”

Alexandru Arșinel a ajuns, în urmă cu câteva săptămâni, pe mâinile medicilor, iar ca să se liniștească, acesta s-a retras la Sinaia. 

Alexandru Arșinel a ajuns, în urmă cu câteva săptămâni, pe mâinile medicilor, iar ca să se liniștească, acesta s-a retras la Sinaia.

Deși mai merge la spital doar pentru analize, acesta a mărturisit că a decis să plece la Sinaia, ca să se relaxeze. În plus, moartea actriței Florina Cercel l-a întristat profund.

Citește și: Florina Cercel, un destin greu încercat! A pierdut o sarcină şi a fost răpusă de aceeşi boală care i-a adus sfârşitul soţuşui

”Nu am mai fost într-un spital de două luni de zile și atunci mai merg la spital să-mi fac analize. Oamenii mă doresc sănătos, să-i fac să zâmbească, mai ales acum în momentele astea, când una dintre cele mai mari actrițe ale Naționalului...e o veste foarte tristă, a fost o mare actriță (Florina Cercel, n.r.).

Mă odihnesc puțin la Sinaia, într-un cuibușor de nebunii, mi-e dor de aerul de acolo, de liniștea de acolo. Simți nevoia, ai nevoie de o gură de oxigen, săptămâna viitoare o să trag o fugă până la Mărășești. Mă duc cu soția, cu Ioana, doamna care are grijă de soția mea și, în așteptare, pentru prietenii care vor trece spre munte, poate vor mai opri, din când în când și la mine”, a povestit Alexandru Arșinel, la ”Răi da' buni”.

Recomandari