Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Alexandru Arsinel se simte rau dupa transplantul de rinichi. A fost chemat de urgenta la Cluj

Alexandru Arsinel se intoarce pe patul de spital. S-a consumat mult dupa ce transplantul sau a devenit subiect de controversa. Iar ultimele analize nu arata deloc bine.

Actorul a fost chemat de medici inapoi la Cluj, dar spera ca se va intoarce repede acolo unde ii e inima: pe scena. I-a acordat un interviu, in exclusivitate, jurnalistului Antena 3, Adrian Ursu. Interviu care va fi difuzat integral maine, in emisiunea Secvential.

“Iesisem cu niste analize foarte bune, m-au trimis acasa si dupa ce am refacut analizele la Davila, m-a chemat de urgenta sa ma intorc la Cluj ca au luat-o razna. Nu mi-au permis sa ma fac bine. Au atentat la viata mea. Au atentat la viata mea!”

O spune aproape cu lacrimi in ochi actorul pe care il stim doar un zambet. Zambea, la fel cum ne-a obisnuit, si acum trei saptamani. Pe un pat de spital. Fericit dupa ce medicii i-au facut cel mai de pret cadou: o viata noua. Chiar in ziua lui de nume.

Alexandru Arsinel a primit o sansa pe care putini bolnavi o au. Medicii spun ca artistul a avut noroc sa gaseasca uimitor de repede un donator compatibil. Un tanar de 23 de ani, din Bacau, care s-a sinucis. La trei zile dupa ce a fost pus pe lista de asteptare, Alexandru Arsinel a si primit vestea buna. Si. a facut transplantul. Care insa a dat nastere rapid la discutii.

Obosit, maestrul se intoarce la spital. Medicii trebuie sa se asigure ca organismul lui nu va respinge rinichiul primit. In inima lui, e acum un singur dor. De oamenii care-l asteapta, pe scena.

Vezi toate editiile "Observator" pe Antenaplay.ro!

Recomandari